Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[thereport.gr]ΟΑΣΘ: Απεργία τέλος την Τετάρτη 24-05-2017 – Κανονικά με λεωφορεία η θεσσαλονίκη
#1
Επιστρέφουν τα λεωφορεία από την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 στους δρόμους της Θεσσαλονίκης καθώς σταματά η απεργία (επίσχεση εργασίας) στην οποία προχώρησαν από την περασμένη Δευτέρα 15/5/2017 οι 2.300 εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, διεκδικώντας οφειλές 6,3 εκατ. ευρώ, δηλαδή μισθούς δύο μηνών (Μάρτιος-Απρίλιος) και εξόφληση μέρους του δώρου του Πάσχα. Το μεσημέρι της Τρίτης 23/5/2017 οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε νέα απεργία και την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη 23 Μαΐου 2017, 14:38

Ειδικότερα, την απόφαση «αν και απλήρωτοι» να λύσουν χειρόφρενο και να βγάλουν από αύριο τα αστικά λεωφορεία στους δρόμους, έλαβαν οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό, όπως τόνισε ο πρόεδρος του συνδικάτου τους, επαναλαμβάνοντας: «βλέπουμε και ακούμε και τους καταστηματάρχες και τους φοιτητές και τους μαθητές. Ευαισθητοποιούμαστε».

Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ ξεκίνησαν επίσχεση εργασίας στις 15/5, διεκδικώντας δεδουλευμένα δύο μηνών (Μαρτίου-Απριλίου) και εξόφληση μέρους από το δώρο του Πάσχα που λαμβάνουν, συνολικού ύψους 6,3 εκατ. ευρώ. Μεταξύ άλλων, ο κ. Τσερμενίδης επισήμανε ότι η απόφασή τους ήρθε σε συνέχεια των διαβεβαιώσεων που έλαβαν από τα αρμόδια υπουργία Μεταφορών και Οικονομικών, ότι το θέμα της πληρωμής των δεδουλευμένων τους τακτοποιείται εντός της ημέρας.

Ωστόσο, όπως δήλωσε τη Δευτέρα 22/5/2017 ο πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης, «σε επικοινωνία μας με τον υπουργό Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη είπαμε κάποια πράγματα που κινούνται προς την κατεύθυνση που εμείς οι εργαζόμενοι επιθυμούμε. Παραμένει να διευκρινίσουμε δύο, τρία σημεία και στο έκτακτο διοικητικό μας συμβούλιο θα καθορίσουμε το τι μέλλει γενέσθαι σε επίπεδο κινητοποιήσεων». Μεταξύ άλλων, ο κ. Τσερμενίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το κανάλι επικοινωνίας που «άνοιξε», μεταξύ των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ και το υπουργείο Μεταφορών.

Ο πρόεδρος του οργανισμού, Χρήστος Στεφανίδης, δήλωσε ότι το μόνο που απομένει για την εκταμίευση των χρημάτων είναι να υπογράψει o υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος την εκταμίευση μέρους της επιχορήγησης του Ιουνίου για τον οργανισμό αλλά και τα χρήματα της διαιτησίας. Υπογραμμίζεται, ότι ο κ. Τσακαλώτος βρίσκεται στις Βρυξέλλες για το Eurogroup και αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα, το βράδυ της Τρίτης 23/5/2017.

Τηλεφωνική επικοινωνία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με τον υπουργό Μεταφορών

Τη δέσμευση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρ. Σπίρτζη, ότι εντός της ημέρας, ή το αργότερο μέχρι αύριο, θα έχει προχωρήσει η έγκριση εκταμίευσης των απαιτούμενων ποσών για την πληρωμή των εργαζομένων του ΟΑΣΘ από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και η πίστωσή τους στον οργανισμό, μεταφέρει, σε ανακοίνωσή του τη Δευτέρα 22/5/2017, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο ίδιος, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό και ζήτησε να γίνει ό,τι είναι δυνατό από την πλευρά του Υπουργείου, ώστε να αρθούν οι λόγοι της κινητοποίησης των εργαζομένων και να πάψει η ταλαιπωρία των Θεσσαλονικέων.

Ο κ. Τζιτζικώστας, επικοινώνησε επίσης με τον Πρόεδρο του ΟΑΣΘ Χρήστο Στεφανίδη και τον Πρόεδρο των εργαζομένων Δημήτρη Τσερμενίδη και απηύθυνε νέα έκκληση να ανασταλούν αμέσως οι κινητοποιήσεις και να επιστρέψουν τα λεωφορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης δήλωσε «ακόμη δεν έχουμε κανένα νεότερο. Είμαστε σε αναμονή». Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση του ΟΑΣΘ έχει προτείνει προς το υπουργείο Μεταφορών τα χρήματα της διαιτησίας ύψους 4,6 εκατ. ευρώ -μαζί με το ΦΠΑ- να καλυφθούν άμεσα από το δημόσιο, προκειμένου να μην λάβει δάνειο από την Εθνική Τράπεζα. »Η πρόταση έγινε αποδεκτή από τον υπουργό Χρήστο Σπίρτζη και εντός της ημέρας αναμένουμε τις υπογραφές» δήλωσε ο κ.Στεφανίδης.

Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης: «Δεν κουνιέται φύλλο, ο τζίρος χάθηκε»

Απογοητευμένοι είναι έμποροι της Θεσσαλονίκης από την συνεχιζόμενη επίσχεση εργασίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ αφού η Θεσσαλονίκη παραμένει για 2η εβδομάδα χωρίς αστικά λεωφορεία. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Παντελής Φιλιππίδης κάνει λόγο για “κατάρρευση” της αγοράς. “ Δεν κουνιέται φύλλο. Στο τέλος της πρώτης εβδομάδας κορυφώθηκε το πρόβλημα” αναφέρει χαρακτηριστικά o κ. Φιλιππίδης. “Ο τζίρος χάθηκε”. “Είναι σαν να μας κλείνουν τα μαγαζιά” συμπληρώνει ο αντιπρόεδρος του ΕΣΘ, Κοσμάς Καλογιάννης. “Οι μόνοι που κυκλοφορούν στην αγορά είναι οι κάτοικοι της περιοχής”.

Θυμίζουμε ότι, απόφαση για συνέχιση της απεργίας μέχρι και τη Δευτέρα 22/5/2017 έλαβαν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ το απόγευμα της Παρασκευής 19/5, με τον πρόεδρο του συνδικάτου τους, Δημήτρη Τσερμενίδη, να δηλώνει ότι «αφού η διοίκηση του οργανισμού δεν έκανε καμία κίνηση μέχρι αυτήν την ώρα, δεν πιστεύουμε ότι κάτι θα αλλάξει τις αμέσως επόμενες ημέρες και θα πιστωθούν στους λογαριασμούς μας τα δεδουλευμένα μηνών Μαρτίου -Απριλίου και να εξοφληθούμε το δώρο του Πάσχα, συνολικού ύψους 6,3 εκατ. ευρώ».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε: «διεκδικούμε την καταβολή όλων των δεδουλευμένων μας και όχι μέρους αυτού» και πρόσθεσε «δεν πιστεύω ότι έμεινε πλέον χρόνος ώστε η Εθνική Τράπεζα να δώσει το δάνειο στον ΟΑΣΘ και να πληρωθούμε και εμείς οι 2.300 εργαζόμενοι του οργανισμού».

Κατά τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ, Χρήστο Στεφανίδη, η διοίκηση του Οργανισμού κατέθεσε το πρωί της Παρασκευής 19/5/2017 στην Εθνική Τράπεζα τα συμπληρωματικά έγγραφα που της ζητήθηκαν, ώστε να της χορηγηθεί δάνειο ύψους 4 εκατ. ευρώ, καταθέτοντας ως ενέχυρο την απόφαση της Διαιτησίας, με βάση την οποία το ελληνικό δημόσιο, από την εκκαθάριση του 2014, πρέπει να καταβάλλει στον οργανισμό 4,5 εκατ. ευρώ, μαζί με τον ΦΠΑ.

Στο μεταξύ, κυκλοφοριακή ασφυξία παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, λόγω της απεργίας (επίσχεσης εργασίας) των εργαζομένων του ΟΑΣΘ. Τα λεωφορεία στην πόλη δεν κυκλοφορούν και αυτό δημιούργησε κυκλοφοριακή ασφυξία, καθώς οι περισσότεροι χρησιμοποιήσουν τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα, στους ήδη επιβαρυμένους δρόμους. Οι καθυστερήσεις στους δρόμους είναι μεγάλες.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού, Χρήστος Στεφανίδης δήλωσε ότι «καταθέσαμε νωρίς το πρωί ως ενέχυρο στην Εθνική τράπεζα της Ελλάδας την απόφαση της Διαιτησίας, με βάση την οποία το ελληνικό δημόσιο για την εκκαθάριση του 2014 οφείλει να μας καταβάλει το ποσό των 4,6 εκατ. ευρώ, και περιμένουμε το πράσινο φως για να λάβουμε το δάνειο που ζητήσαμε ύψους περίπου 4 εκ. ευρώ». Όπως ανέφερε, με το που εγκριθεί το δάνειο, ο ΟΑΣΘ θα καταβάλει τα δεδουλευμένα Μαρτίου στους εργαζομένους του ΟΑΣΘ και θα τους εξοφλήσει και το δώρο του Πάσχα.

Υπενθυμίζεται, ότι μέχρι τέλους της τρέχουσας εβδομάδας η διοίκηση του ΟΑΣΘ έχει αναλάβει τη δέσμευση να αποστείλει στον υπουργό Μεταφορών το δικό της σχέδιο της για τη λειτουργία του οργανισμού, με βάση το οποίο θα προβλέπονται, μεταξύ άλλων, εξορθολογισμός δρομολογίων και τιμών κομίστρου.

Αφού αποσταλεί το προαναφερόμενο σχέδιο, δεν αποκλείεται εντός της επόμενης εβδομάδας να γίνει νέα συνάντηση στο υπουργείο Μεταφορών, με την παρουσία και των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, προκειμένου να συνεχιστεί η συζήτηση για τις αστικές συγκοινωνίες στη Θεσσαλονίκη, που άνοιξε την Τρίτη 16/5, με πρωτοβουλία του ίδιου του υπουργού, Χρήστου Σπίρτζη.

Εν τω μεταξύ, επιστολή για τον ΟΑΣΘ προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, έστειλαν έξι φορείς της Θεσσαλονίκης. Διαβάστε εδώ: Απεργία ΟΑΣΘ: Επιστολή έξι φορέων σε Τσίπρα

Απορρίφθηκε το αίτημα του ΟΑΣΘ να κηρυχθεί άκυρη η επίσχεση εργασίας

Την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017, εξετάστηκε και απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης το αίτημα της διοίκησης του ΟΑΣΘ να χορηγηθεί προσωρινή διαταγή, ώστε να κηρυχθεί άκυρη -ως καταχρηστική- η επίσχεση εργασίας των εργαζομένων στον Οργανισμό.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση που εξέδωσε η πρόεδρος υπηρεσίας, η αίτηση απορρίφθηκε ως «νόμω αβάσιμη». Η κύρια συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων προσδιορίστηκε για τις 26 Σεπτεμβρίου 2017. Η συγκεκριμένη απόφαση συνιστά δικαίωση για τους 2.300 εργαζόμενους στον ΟΑΣΘ που βρίσκονται για τρίτη μέρα σε επίσχεση εργασίας, διεκδικώντας δεδουλευμένα των μηνών Μαρτίου και Απριλίου.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΘ Δημήτρης Τσερμενίδης επισήμανε ότι θα συμμετέχει, το μεσημέρι, σε σύσκεψη που έχει συγκληθεί με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και του προέδρου της ΠΕΔΚΜ και δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρου Κυρίζογλου, όπου και θα παρουσιάσει το πλάνο του για τις αστικές συγκοινωνίες στη Θεσσαλονίκη.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Τσερμενίδης χαρακτήρισε θετική τη συνάντηση που είχε την Τρίτη 16/5 με τον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, τονίζοντας ότι «μπορεί το θέμα των αστικών συγκοινωνιών της πόλης να μην λύνεται σε μία σύσκεψη, ωστόσο έγινε ένας γόνιμος διάλογος, τέθηκαν οι βάσεις και από την επόμενη εβδομάδα συμφωνήσαμε να καθίσουμε και πάλι στο τραπέζι να συζητήσουμε περαιτέρω».

Θέμα ημερών η πληρωμή των εργαζομένων

«Αύριο (σ.σ. Πέμπτη 18/5/2017) θα καταθέσω την απόφαση της Διαιτησίας για τα 4,6 εκατ. ευρώ στην Εθνική Τράπεζα ως ενέχυρο για να λάβει ο οργανισμός δάνειο ύψους περίπου 4 εκατ. ευρώ και να πληρωθούν οι εργαζόμενοι το μισθό Μαρτίου και να εξοφληθούν για το δώρο του Πάσχα», είχε δηλώσει, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης προσθέτοντας: «εκτιμώ ότι η καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζομένους του οργανισμού είναι θέμα ημερών».

Θετική χαρακτήρισε τη συνάντηση που έγινε την Τρίτη 16/5/2017 με τον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη ο κ. Στεφανίδης, τονίζοντας: «του υποσχεθήκαμε και το περιμένει, ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα του αποστείλουμε το σχέδιο που ολοκληρώνουμε εμείς για τη λειτουργία του οργανισμού και την εκτέλεση του έργου του στην πόλη. Στη συνέχεια, πιθανόν εντός της επόμενης εβδομάδας, θα έχουμε νέα συνάντηση με τον υπουργό».

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος σημείωσε ότι στη χθεσινή συνάντηση με τον υπουργό Μεταφορών αποφασίστηκε η συγκρότηση τριμερούς Επιτροπής -υπουργεία Μεταφορών και Οικονομικών και της διοίκησης του ΟΑΣΘ- προκειμένου να δημιουργηθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση που θα ρυθμίσει το θέμα απόδοσης ΦΠΑ «αφού ο οργανισμός εξακολουθεί να λαμβάνει με 13% και να αποδίδει με 24%», επισήμανε χαρακτηριστικά. «Η μη διευθέτηση του συγκεκριμένου ζητήματος στοιχίζει στον οργανισμό 600.000 ευρώ το μήνα» σημείωσε ο κ. Στεφανίδης.

Όπως υποστήριξε ο κ Στεφανίδης, και ο ίδιος ο υπουργός Μεταφορών τούς «προέτρεψε» να προσφύγουν στη διαιτησία προκειμένου να ρυθμιστούν οι οικονομικές διαφορές του οργανισμού με το ελληνικό δημόσιο για την εκκαθάριση του 2015 ύψους 47 εκατ. ευρώ και του 2016 53 εκατ. ευρώ.

Σχετικά με την καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζομένους του ΟΑΣΘ, ο κ. Στεφανίδης τόνισε ότι σήμερα αναμένεται καθαρογραμμένη η απόφαση της διαιτησίας για την καταβολή 4,6 εκατ. ευρώ, μαζί με τον ΦΠΑ στον ΟΑΣΘ από το ελληνικό δημόσιο, από την εκκαθάριση του 2014.

«Ο ΟΑΣΘ έχει συμφωνήσει να λάβει δάνειο από την Εθνική Τράπεζα, ύψους περίπου 3,5 εκατ. ευρώ, με ενέχυρο την απόφαση της Διαιτησίας για τα 4,6 εκατ. Ευρώ» υπενθύμισε ο ίδιος, προσθέτοντας: «είναι θέμα ημερών. Και με το που πάρουμε το δάνειο θα πληρώσουμε ευθύς αμέσως του εργαζομένους για τον μισθό Μαρτίου και το δώρο του Πάσχα» σημείωσε ο κ. Στεφανίδης.

Οι εργαζόμενοι περιφρουρούν τα αμαξοστάσια, όπως αποφάσισαν στην έκτακτη συνεδρίαση τους, ώστε να μην κινηθεί κανένα λεωφορείο.

Θυμίζουμε ότι, την επ’ αόριστον επίσχεση εργασίας, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 15/5/2017, αποφάσισαν την Κυριακή 14 Μαϊου ομόφωνα στο έκτακτο διοικητικό τους συμβούλιο οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, καθώς «δεν έχουν καταβληθεί ακόμη τα δεδουλευμένα των μηνών Μαρτίου και Απριλίου και δεν έχουν εξοφληθεί το δώρο του Πάσχα, ποσό συνολικού ύψους 6,3 εκατ. ευρώ», όπως επισήμανε μιλώντας στο Αθηναϊκό/ Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρός τους, Δημήτρης Τσερμενίδης.

Σαφές μήνυμα, ότι η κυβέρνηση «δεν θα ανεχτεί ξανά οποιονδήποτε θέλει να αναστατώσει την καθημερινότητα και τη ζωή των πολιτών στη Θεσσαλονίκη», απηύθυνε την Παρασκευή 12/05/2017 προς τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, ενώ ερωτηθείς τι θα πράξει αν οι εργαζόμενοι προχωρήσουν στην επίσχεση εργασίας από τη Δευτέρα 15/05/2017, κάλεσε επίσης τον ΟΑΣΘ «να σταματήσει να λεηλατεί την περιουσία του ελληνικού δημοσίου και να πληρώσει τους εργαζομένους». Διαβάστε εδώ περισσότερα:Σπίρτζης για απεργία ΟΑΣΘ: Δεν θα ανεχτούμε να αναστώσουν ξανά τη Θεσσαλονίκη

Να σημειωθεί ότι ο νομικός σύμβουλος του Οργανισμού βρέθηκε στην Αθήνα προκειμένου να πάρει καθαρογραμμένη την απόφαση της περασμένης Δευτέρας της Διαιτησίας, βάσει της οποίας για την εκκαθάριση του 2014 θα πάρει ο ΟΑΣΘ 4,6 εκατ. ευρώ, μαζί με τον ΦΠΑ, έναντι των 14,5 εκατ. που διεκδικούσε. Επειδή το προαναφερόμενο ποσό είναι άγνωστο πότε θα καταβληθεί στον Οργανισμό, ο ΟΑΣΘ έχει συμφωνήσει να λάβει δάνειο από την Εθνική Τράπεζα, ύψους περίπου 3,5 εκατ. ευρώ, με ενέχυρο την απόφαση της Διαιτησίας για τα 4,6 εκατ. ευρώ.

Οι 2.300 εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ διαμαρτύρονται για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους, για περισσότερους από δύο μήνες, που αντιστοιχούν σε ποσό άνω των 6 εκατ. ευρώ. Θυμίζουμε ότι η πολυήμερη απεργία των εργαζομένων του ΟΑΣΘ τον περασμένο Σεπτέμβριο καθώς και τον Νοέμβριο του 2016, είχε ταλαιπωρήσει τους κατοίκους αλλά και τους εμπόρους της Θεσσαλονίκης.

Εντός του δεκαπενθημέρου η πρόταση αναδιάρθρωσης του ΟΑΣΘ από τον ίδιο τον οργανισμό

Χαρακτηρίζοντας αντισυνταγματικό το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών, που ήρθε στη δημοσιότητα και αφορά το τι μέλλει γενέσθαι με τις αστικές συγκοινωνίες στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Στεφανίδης επισήμανε ότι «εάν κατατεθεί στη Βουλή, ο οργανισμός θα ασκήσει όλα τα έννομα μέσα για να προστατεύσει τα συμφέροντά του».

Παράλληλα, ο ίδιος επισήμανε ότι όπως ενημέρωσε και τον ίδιο τον υπουργό Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, σε χθεσινή τους συνάντηση -που έγινε σε καλό κλίμα- το αργότερο εντός των επόμενων 15 ημερών ο ΟΑΣΘ θα καταθέσει τη δική του πρόταση αναδιάρθρωσης του Οργανισμού, που θα προβλέπει τον εξορθολογισμό σε όλα τα κόστη και τον προσδιορισμό της τιμής του εισιτηρίου, που σε κάθε περίπτωση «θα είναι ανταγωνιστική», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο ίδιος. Σύμφωνα με τον κ. Στεφανίδη, ο υπουργός Μεταφορών του είπε ότι θα περιμένει την πρόταση του ΟΑΣΘ, προκειμένου να εξεταστεί το εάν μπορεί να εφαρμοστεί κιόλας.

“Οι εργαζόμενοι στη σημερινή μας συνεδρίαση πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε σε επίσχεση εργασίας την ερχόμενη Δευτέρα εάν δεν γίνει μέχρι την Παρασκευή 12 Μαΐου η καταβολή των δεδουλευμένων Μαρτίου, Απριλίου και Δώρου Πάσχα” είπε χαρακτηριστικά στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, την Πέμπτη 11/5/2017 o πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Δ.Σ. του σωματείου.

Όπως τόνισε ο κ. Τσερμενίδης οι εργαζόμενοι ζητούν την άμεση συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη. “Έχουμε πολλές φορές ζητήσει να συναντηθούμε με τον υπουργό προκειμένου να συζητήσουμε όλα τα θέματα των εργαζομένων και του Οργανισμού” υπογράμμισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, “αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε πάρει απάντηση στα αιτήματα για συνάντηση”.

Πηγή
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [newsthessaloniki.gr]Θεσσαλονίκη: Θα Μπει WiFi Σε Όλα Τα Λεωφορεία ΟΑΣΘ! GiannisB 2 3.538 17-08-2018, 02:20 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GiannisB
  [documento.gr] Αθήνα - Απεργία και στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ την Τετάρτη και την Πέμπτη - Πως θα κινηθούν dimangelid 0 2.406 29-05-2018, 11:51 PM
Τελευταία Δημοσίευση: dimangelid
  [thestival.gr]Χωρίς λεωφορεία και σήμερα(20/5/2017) η Θεσσαλονίκη GiannisB 0 2.127 20-05-2017, 12:32 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GiannisB
  [thestival.gr] ΟΑΣΘ τέλος το 2017 - Έτοιμο το σχέδιο για το νέο φορέα GiannisB 0 2.082 24-12-2016, 09:28 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GiannisB
  [zougla.gr] Θεσσαλονίκη: Δύο τροχαία με λεωφορεία του ΟΑΣΘ dimangelid 0 2.219 23-10-2016, 05:58 AM
Τελευταία Δημοσίευση: dimangelid
  [zougla.gr] Θεσσαλονίκη: Κανονικά από το πρωί της Πέμπτης τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ dimangelid 0 2.210 29-09-2016, 07:21 AM
Τελευταία Δημοσίευση: dimangelid
  [Ναυτεμπορική] Χωρίς λεωφορεία την Τετάρτη η Θεσσαλονίκη Giannis 0 2.031 22-09-2015, 03:44 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Giannis
  [ΣΑΣΘ] 24ωρη Απεργία των εργαζομένων του ΟΑΣΘ την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013 GiannisB 0 2.096 02-11-2013, 01:01 AM
Τελευταία Δημοσίευση: GiannisB

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)