Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[thestival.gr]Πρόεδρος ΟΑΣΘ: Περιμένουμε εντός της ημέρας τη δόση Ιουνίου για να πληρώσουμε τους εργαζόμενους
#1
Τρόπους εξεύρεσης χρηματοδότησης ψάχνει αγωνιωδώς η διοίκηση του ΟΑΣΘ, καθώς η προσπάθεια για εξασφάλιση δανείου από την Εθνική Τράπεζα φαίνεται ότι δεν προχωρά άμεσα.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού, Χρήστος Στεφανίδης, βρίσκεται σε επαφές με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, για να βρεθεί μια λύση, ώστε να μπορέσει να καταβληθεί μέρος των δεδουλευμένων των εργαζομένων και να βγουν τα λεωφορεία στους δρόμους.

Ο κ. Στεφανίδης τόνισε μιλώντας στο Thestival ότι γίνεται προσπάθεια για να εξασφαλιστούν χρήματα πρώτον από την προεκταμίευση της επιχορήγησης Ιουνίου και δεύτερον από την απόφαση της διαιτησίας που κέρδισε ο ΟΑΣθ την 8η Μαΐου.

«Περιμένω εντός της ημέρας το πράσινο φως για να καταβληθεί νωρίτερα η επιχορήγηση του Ιουνίου ύψους 4 εκ. ευρώ, με την οποία θα μπορέσουμε να πληρώσουμε τους μισθούς του Μαρτίου και το υπόλοιπο δώρο Πάσχα» σημείωσε στο Thestival ο κ. Στεφανίδης και πρόσθεσε: «Παρακάλεσα επίσης τους αρμοδίους να υπογραφεί μια Κοινή Υπουργική Απόφαση των κυρίων Σπίρτζη και Τσακαλώτου, ώστε να μπορέσουμε να λάβουμε άμεσα τα χρήματα που δικαιούμαστε από τη διαιτησία και ανέρχονται σε 4,6 εκ. ευρώ. Εάν λάβουμε και αυτά, θα μπορέσουμε να πληρώσουμε δύο μισθούς και το δώρο Πάσχα στο προσωπικό».
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [thestival.gr]Πρόεδρος ΟΑΣΘ: Ετοιμάζουμε τα ηλεκτρονικά εισιτήρια μέσω κινητών GiannisB 0 1.818 18-10-2018, 10:56 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GiannisB
  [thestival.gr]Μειωμένες από σήμερα οι τιμές των εισιτηρίων εντός των αστικών του ΟΑΣΘ GiannisB 0 2.064 15-11-2017, 09:59 AM
Τελευταία Δημοσίευση: GiannisB
  [thestival.gr]Κρατικοποιείται ο ΟΑΣΘ! Εντός Ιουλίου ψηφίζεται το νομοσχέδιο! GiannisB 0 2.192 06-07-2017, 11:29 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GiannisB
  Πορτοκαλί επανάσταση απο τους εργαζομένους της ΕΛΒΟ Konstantinos MercedesBenz 1 2.902 04-02-2011, 06:25 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)