Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[thestival.gr] ΟΑΣΘ τέλος το 2017 - Έτοιμο το σχέδιο για το νέο φορέα
#1
η νέα νομοθετική ρύθμιση για τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης που θα κατατεθεί τους πρώτους μήνες του 2017, προανήγγειλε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της Δημοτικής Τηλεόρασης “'Άκου να δεις” ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού Α.Ε., Απόστολος Αντωνούδης.

Μετά την άτυπη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της “Εγνατίας”, υπό τον υπουργό Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη και με τη συμμετοχή δημάρχων, όπου και συζητήθηκε μεταξύ άλλων το θέμα του ΟΑΣΘ, ο κ. Αντωνούδης τόνισε πως υπάρχει έτοιμο το σχετικό πλαίσιο και ο νέος φορέας θα έχει ''ξεκάθαρα δημόσιο χαρακτήρα'', με συμμετοχή δήμων αλλά και ιδιωτών. ''Το σχέδιο είναι έτοιμο να κατατεθεί μέσα στο επόμενο δίμηνο'', δήλωσε χαρκατηριστικά. Όπως ανέφερε, κανένας δήμος δεν θα εξαναγκαστεί, επισημαίνοντας ωστόσο, ότι πολλοί είναι οι δήμαρχοι που έχουν δηλώσει ότι θέλουν να συμμετέχουν στη νέα μορφή και κανένας ιδιώτης δεν θα αποκλειστεί.

Μάλιστα, τόνισε ότι την επόμενη εβδομάδα ο κ. Σπίρτζης θα βρεθεί σε μια κλειστή συνεδρίαση της ΠΕΔ-ΚΜ προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά για τον σχεδιασμό όλοι οι δήμαρχοι και τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής, ενώ υπογράμμισε ότι κανείς εργαζόμενος στον Οργανισμό δεν θα απολυθεί.

Πηγή
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [thereport.gr]ΟΑΣΘ: Απεργία τέλος την Τετάρτη 24-05-2017 – Κανονικά με λεωφορεία η θεσσαλονίκη GiannisB 0 2.390 23-05-2017, 11:03 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GiannisB
  [thestival.gr]Χωρίς λεωφορεία και σήμερα(20/5/2017) η Θεσσαλονίκη GiannisB 0 2.127 20-05-2017, 12:32 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GiannisB

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)