Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[zougla.gr] Θεσσαλονίκη: Κανονικά από το πρωί της Πέμπτης τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ
#1
   

Από αύριο το πρωί θα βγουν τελικά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης τα αστικά λεωφορεία. Υπό την πίεση του επιβατικού κοινού, η υπομονή του οποίου έχει εξαντληθεί μετά από 12 ημέρες χωρίς λεωφορεία, το Σωματείο των εργαζομένων αποφάσισε να συνεδριάσει σήμερα και όχι αύριο το πρωί, για να λάβει απόφαση λήξης των κινητοποιήσεων.

Προηγήθηκαν πρωτοβουλίες ώστε να μπορέσουν τα χρήματα που μεταφέρθηκαν το μεσημέρι στον λογαριασμό του ΟΑΣΘ, να καταλήξουν στους λογαριασμούς των εργαζομένων, παρά την παρέλευση του ωραρίου λειτουργίας των τραπεζών. Οι εργαζόμενοι πείσθηκαν ότι τα χρήματα είναι διαθέσιμα και σε λίγη ώρα από τώρα αναμένεται να συνεδριάσει το ΔΣ του Σωματείου, με εισήγηση του προέδρου οι εργαζόμενοι να επιστρέψουν στο τιμόνι νωρίς αύριο το πρωί, ωστε να μη μείνει η πόλη για 13η ημέρα χωρίς λεωφορεία.

"Καλώ τώρα το Διοικητικό μου συμβούλιο για να πάρουμε απόφαση από σήμερα. Θα εισηγηθώ από αύριο το πρωί να βγουν στους δρόμους τα λεωφορεία, για να σταματήσει η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού" ανέφερε στην ΤV100 ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης.

Πλέον, αναμένεται και η τυπική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, για την επίσημη λήξη της επίσχεσης εργασίας.

Πηγή: zougla.gr
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  Πληρώνονται οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ - Κανονικά τα δρομολόγια των λεωφορείων GiannisB 0 2.162 05-07-2017, 04:10 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GiannisB
  [thereport.gr]ΟΑΣΘ: Απεργία τέλος την Τετάρτη 24-05-2017 – Κανονικά με λεωφορεία η θεσσαλονίκη GiannisB 0 2.389 23-05-2017, 11:03 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GiannisB
  [zougla.gr] Θεσσαλονίκη: Δύο τροχαία με λεωφορεία του ΟΑΣΘ dimangelid 0 2.219 23-10-2016, 05:58 AM
Τελευταία Δημοσίευση: dimangelid

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)