Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[ΟΣΥ] "Ελάτε να μιλήσουμε" και κερδίστε...
#1
"Ελάτε να μιλήσουμε" και κερδίστε 150 κάρτες δωρεάν μηνιαίας επιβίβασης στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ!

Η Ο.ΣΥ. Α.Ε. (Οδικές Συγκοινωνίες), η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής συγκοινωνιακού έργου στην Ελλάδα, εξυπηρετεί καθημερινά εκατομμύρια πολίτες του Λεκανοπεδίου της Αττικής και επιχειρεί τη συνεχή αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων της προκειμένου να προσφέρει ασφαλή, αξιόπιστη και οικονομική μετακίνηση, αντιμετωπίζοντας καθημερινά τις προκλήσεις μετακίνησης στους δρόμους της πόλης.

Η Ο.ΣΥ. ζητάει από τους επιβάτες της να καταθέσουν τις απόψεις τους σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο ειδικά διαμορφωμένο διώροφο όχημα της εταιρείας, το οποίο θα βρίσκεται το Μάρτιο και τον Απρίλιο διαδοχικά στο Σύνταγμα, το Χαλάνδρι, τη Γλυφάδα και το Περιστέρι και να κερδίσουν 150 κάρτες δωρεάν μηνιαίας μετακίνησης για το μήνα Μάιο με τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

Οι πολίτες που θα προσέλθουν στο ειδικά διαμορφωμένο διώροφο λεωφορείο θα έχουν τη δυνατότητα να απαντήσουν σε ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με τις επιβατικές τους συνήθειες, το βαθμό ικανοποίησης από τις παρεχόμενες υπηρεσίες καθώς και να καταθέσουν την άποψή τους για το πως αυτές θα μπορούσαν να βελτιωθούν.

Στο φυλλάδιο που περιέχει το ερωτηματολόγιο υπάρχουν, προκειμένου να γνωριστούμε καλύτερα, μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές λέξεις και φράσεις «αργκό» που χρησιμοποιούν μεταξύ τους οι εργαζόμενοι στις Οδικές Συγκοινωνίες μαζί με τις επεξηγήσεις τους. Πρόκειται για χαρακτηριστικούς διαλόγους από αυτούς που εκτυλίσσονται καθημερινά μεταξύ των οδηγών στο δρόμο και στα αμαξοστάσια. Το φυλλάδιο επίσης περιέχει στοιχεία για το συγκοινωνιακό έργο, τα οικονομικά αποτελέσματα, τα οχήματα που κινούνται καθημερινά στους δρόμους της πρωτεύουσας και τους εργαζόμενους της εταιρείας.

Η Ο.ΣΥ. καλεί τους χρήστες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς αλλά και όλους τους πολίτες του λεκανοπεδίου να συμμετάσχουν στη δράση «Ελάτε να μιλήσουμε» και να πάρουν μέρος στην κλήρωση για να κερδίσουν μία από τις 150 κάρτες απεριορίστων διαδρομών που προσφέρει η εταιρεία στους νικητές για το μήνα Μάιο.

Πρώτη «στάση» για τη δράση της Ο.ΣΥ. η πλατεία Συντάγματος (απέναντι από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη) το πρωί του Σαββάτου 15 Μαρτίου 2014.

Επόμενα σημεία συνάντησης τις προσεχείς ημέρες:
  • Γλυφάδα
  • Χαλάνδρι
  • Περιστέρι

[Εικόνα: talkPoster.jpg]





Πήγε κανείς σήμερα στο Σύνταγμα;
Απάντηση
#2
(15-03-2014, 08:09 PM)Giannis Έγραψε: Πήγε κανείς σήμερα στο Σύνταγμα;

Θα ανέβουν φωτογραφίες μέχρι αύριο.
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608rifle
Απάντηση
#3
Γνωρίζει κανείς αν στα 1291 λεωφορεία σε κίνηση εννούν τι βγαίνει στην αιχμή ή συνολικά μέσα στη μέρα δηλ. συμπεριλαμβάνει νυχτερινά και υπηρεσιακά? Γιατί μου φαίνεται λίγο μεγάλο το νούμερο.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)