Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[gpatoulisblog.gr] Με τέσσερα νέου τύπου λεωφορεία ενισχύθηκε ο στόλος της Δημοτικής
#1
Με τέσσερα νέου τύπου λεωφορεία ενισχύθηκε ο στόλος της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου
[Εικόνα: 23_12_2013_bus_08.jpg] 
Χορηγία της Lamda Development προς τον Δήμο Αμαρουσίου 
 
Με τέσσερα νέα λεωφορεία ενισχύει τον στόλο της η Δημοτική Συγκοινωνία Αμαρουσίου κατόπιν δωρεάν παραχώρησης από την εταιρία Lamda Development. Τα νέα λεωφορεία παρελήφθησαν από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, στη διάρκεια τελετής παράδοσης παρουσία εκπροσώπων της εταιρίας Lamda Development. 

Με την ευκαιρία της υπογραφής της δωρεάς της Lamda Develpoment προς τον Δήμο Αμαρουσίου και την παράδοση των λεωφορείων, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, δήλωσε: «Αξιοποιώντας τις διαθέσιμες δυνατότητες μέσα από το πρόγραμμα επιχειρηματικότητας που έχουμε αναπτύξει, υποδεχόμαστε την ιδιαίτερα σημαντική για την πόλη μας χορηγία της εταιρίας Lamda Development που θα συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην αναβάθμιση των υπηρεσιών μετακίνησης που προσφέρουμε στους πολίτες μέσω της δημοτικής μας συγκοινωνίας. Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία της Lamda Development και προσδοκούμε η καλή συνεργασία που έχουμε χτίσει να συνεχιστεί και στο μέλλον».
[Εικόνα: 23_12_2013_bus_06.jpg]

Κατά τη βόλτα της Διοίκησης του Δήμου και των εκπροσώπων της Lamda Development με το λεωφορείο στους δρόμους του Αμαρουσίου.
Κατόπιν της παραλαβής των λεωφορείων, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, μαζί με εκπροσώπους της Διοίκησης και της εταιρίας εγκαινίασαν την κυκλοφορία των λεωφορείων στους δρόμους της πόλης. Τα νέα λεωφορεία, από το νέο έτος, θα τεθούν κανονικά στη διάθεση του επιβατικού κοινού για την εξυπηρέτησή του. 
[Εικόνα: 23_12_2013_bus_07.jpg]
Παρόντες στην τελετή παράδοσης των νέων λεωφορείων της δημοτικής συγκοινωνίας Αμαρουσίου ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής, Δημήτρης Καμπούκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Αθ. Βελής, ο υπεύθυνος για θέματα δημοτικής συγκοινωνίας, δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ζήκος.
[Εικόνα: 23_12_2013_bus_09.jpg]

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δ. Σμυρνή, τον υπεύθυνο δημοτικό σύμβουλο για τη δημοτική συγκοινωνία Αμαρουσίου Γ. Ζήκο, τη Διευθύντρια Περιουσίας της Lamda Development Κ. Καρατοπούζη, τον δικηγόρο της Lamda Development Λ. Τασσόπουλο, τη συμβολαιογράφο κ. Ζούρου, και τον δικηγόρο του Δήμου Π. Γρέγο.
[Εικόνα: 23_12_2013_bus_01.jpg]
Από μέρους της Lamda Development, παρόντες ήταν η Διευθύντρια Περιουσίας της Lamda Development Κωνσταντίνα Καρατοπούζη, ο Διευθυντής του Εμπορικού Κέντρου Golden Hall Θεόδωρος Παντής, ο Διευθυντής του Εμπορικού Κέντρου Βαγγέλης Ζαρκαλής, η Asset Manager του Golden Hall Ηρώ Χατζηγεωργίου, ο δικηγόρος της Lamda Development Λεωνίδας Τασσόπουλος, η συμβολαιογράφος κ. Ζούρου.
Πηγή: 
http://gpatoulisblog.blogspot.gr/2013/12..._7416.html
 
 
Μπορείτε να δείτε τα βίντεο μου
Υou can see my videos : στο/at TMantzas
Απάντηση
#2
[font]Χωρίς να είμαι ειδήμων αλλά νομίζω οτι τα οχήματα ιδίως τα ΜΑΝ πρέπει να είναι μεταχειρισμένα.[/font][img]images/smilies/angel.gif[/img]
 
Απάντηση
#3
Και τα τέσσερα λεωφορεία είναι μεταχειρισμένα δεκαετίας. Τα ΜΑΝ πρέπει να είναι εκείνα τα Α21 που είχε προς πώληση ο Παπαδάκης και δούλευαν μέχρι σχετικά πρόσφατα στο Ελ. Βενιζέλος, για τα Neoplan δεν γνωρίζω κάτι προς το παρόν.
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Cretalive] Με...λονδρέζικου τύπου λεωφορεία η ξενάγηση στα Χανιά! Paul 0 2.443 16-06-2011, 02:46 AM
Τελευταία Δημοσίευση: Paul

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)