Αξιολόγηση Θέματος:
  • 18 Ψήφοι - 3.61 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ΣΤΑΣΥ - Μετρό - Γραμμή 3
#11
Υπαρχει καποια ενημερωση - πληροφορια για την επεκταση προς πειραια? Το εργο τελικα βρηκε αναδοχο?
Απάντηση
#12
α γεια σου γι αυτο το σκοπο μπηκα σημερα να ρωτησω το ιδιο ακριβως!!!πειτε ρε παιδια οποιος ξερει...
Απάντηση
#13
Επειδη το εψαξα, μιας και υπαρχει ενδιαφερον, οριστε τι βρηκα

ΤΟ ΠΑΡΟΝ Της Κυριακης 4/7/2010 Έγραψε:Με τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό ΑΕ Χρήστο Τσίτουρα συναντήθηκε ο δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στο θέμα της επέκτασης της γραμμής 3 του μετρό στον Κορυδαλλό μετά την επαναπροκήρυξη του έργου. Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στη συγκοινωνιακή απομόνωση του Κορυδαλλού και της ευρύτερης περιφέρειας του Πειραιά, που συνεχίζεται μετά τις μεγάλες καθυστερήσεις και ζήτησε από τον πρόεδρο της εταιρείας να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, προκειμένου να ξεκινήσει αμέσως το έργο. Ο κ. Τσίτουρας, αφού ενημέρωσε ότι οι διαδικασίες μετά την επαναπροκήρυξη του έργου προχωρούν κανονικά, εξέφρασε την εκτίμηση ότι στα τέλη του έτους θα έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός και θα ξεκινήσει η κατασκευή, δεδομένου ότι έχουν εξασφαλιστεί οι σχετικές πιστώσεις.

Επισης, η Αττικο Μετρο ως ΑΕ εξασφαλισε δανειοδοτηση απο την Ευρωπαικη Τραπεζα Επενδυσεων του υψους των 150εκατ. ευρώ για τις επεκτάσεις του δικτύου - της Γραμμής 2 προς Ελληνικό και Ανθούπολη, της Γραμμής 3 προς Χαϊδάρι και τους σταθμούς Χολαργός και Αγία Παρασκευή -αλλά και για την προμήθεια νέων συρμών.

Φυσικα οπως καταλαβαινετε το ποσο ειναι μικρο, για να ολοκληρωθουν ολα τα εργα, αλλα ανοιξε δρομους για καλυτερη συνεργασια στο εμμεσο μελλον μεταξυ της ΕΤΕΠ και της Αττικο Μετρο, της υπευθυνης εταιριας για τις υποδομες του Μετρο της Αθηνας και της Θεσσαλονικης.

Smile
Απάντηση
#14
Μακαρι να προχωρησει οσο πιο συντομα γινεται το εργο και πριν φαγωθουν τα λεφτα γιατι οι συνοικιες του πειραια το εχουν πραγματικα αναγκη.
Απάντηση
#15
σωστότατα!
Απάντηση
#16
Ο Σταθμός του Χολαργού πότε θα ανοίξει;
Απάντηση
#17
Στου ΠΑΝΟΡΜΟΥ έχουν βάλει αφίσες που διαφημίζουν το σταθμό του Χολαργού, άρα ενδεχομένως να μην αργήσουν τα εγκαίνια.
ΕΛΒΟ-Δημιουργώντας Ελληνικά
Να χτυπηθεί ριζικά η παράνομη στάθμευση.
Η κρίση θα βοηθήσει κάπως, να "αγαπήσουμε" τις συγκοινωνίες και ιδίως το τρένο.
Απάντηση
#18
Χθές το μεσημέρι είδα ομάδα από καθαρίστριες να καθαρίζουν τους τοίχους του σταθμού Χολαργού. Σήμερα το πρωί είχαν αφαιρεθεί όλα τα εμπόδια. Πιστεύω ότι έφτασε η ώρα της λειτουργίας του.
Απάντηση
#19
Σε 9 λεπτά στο Σύνταγμα
To πρωί της Παρασκευής ανοίγει ο σταθμός του Μετρό στο Χολαργό



Στις 10 το πρωί της Παρασκευής θα ανοίξει τις πόρτες του για το επιβατικό κοινό ο νέος σταθμός του Μετρό στο Χολαργό. Παράλληλα, θα δοθεί στο επιβατικό κοινό και ο υπόγειος χώρος στάθμευσης στο Σταθμό Νομισματοκοπείο, χωρητικότητας 630 θέσεων.

Προβλέπεται να εξυπηρετεί ημερησίως περίπου 20.000 επιβάτες, προερχόμενους κυρίως από του Δήμους Χολαργού και Χαλανδρίου, αλλά και Ν. Ψυχικού, οι οποίοι θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να διανύουν με το Μετρό την απόσταση μέχρι το Σύνταγμα σε μόλις εννέα λεπτά.

Παράλληλα, θα δοθεί στο επιβατικό κοινό και ο υπόγειος χώρος στάθμευσης στο Σταθμό Νομισματοκοπείο, που αποτελεί τμήμα ενός ολοκληρωμένου Σταθμού Μετεπιβίβασης στη θέση αυτή, με τον Σταθμό Λεωφορείων του ΟΑΣΑ να λειτουργεί ήδη από τις αρχές του έτους, επιτρέποντας τις μετεπιβιβάσεις στο Μετρό από τις λεωφορειακές γραμμές.

Ο υπόγειος χώρος στάθμευσης, είναι τριών επιπέδων και συνδέεται υπογείως με τον Σταθμό του Μετρό και διαθέτει 630 θέσεις αυτοκινήτων.
Newsroom ΔΟΛ


http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231053096
Απάντηση
#20
Βιάστηκα να γράψω. Από την Ναυτεμπορική:

Ανοίγει την Παρασκευή ο σταθμός του Μετρό στο Χολαργό

Παραδίδεται αύριο Παρασκευή στο επιβατικό κοινό ο σταθμός «Χολαργός» του Μετρό Όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, το σταθμό πρόκειται να παραδώσει στην Εταιρεία Λειτουργίας ΑΜΕΛ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. κ. Χρήστος Τσίτουρας αύριο στις 10.

Ο νέος σταθμός εκτιμάται ότι θα εξυπηρετεί ημερησίως περίπου 20.000 επιβάτες, προερχόμενους κυρίως από του Δήμους Χολαργού και Χαλανδρίου, αλλά και Ν. Ψυχικού, οι οποίοι θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να διανύουν με το Μετρό την απόσταση μέχρι το Σύνταγμα σε μόλις εννέα λεπτά.

Στο επιβατικό κοινό θα δοθεί παράλληλα και ο υπόγειος χώρος στάθμευσης στο Σταθμό Νομισματοκοπείο, που αποτελεί τμήμα ενός ολοκληρωμένου Σταθμού Μετεπιβίβασης στη θέση αυτή, με τον Σταθμό Λεωφορείων του ΟΑΣΑ να λειτουργεί ήδη από τις αρχές του έτους, επιτρέποντας τις μετεπιβιβάσεις στο Μετρό από τις λεωφορειακές γραμμές.

Ο υπόγειος χώρος στάθμευσης, διαθέτει τρία επίπεδα και 630 θέσεις αυτοκινήτων, ενώ συνδέεται υπογείως με τον σταθμό του Μετρό.
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  ΣΤΑΣΥ - Μετρό - Γραμμή 2 Cmaniac 169 219.300 10-12-2023, 07:15 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Leon377
  ΣΤΑΣΥ (πρώην ΗΣΑΠ) - Μετρό - Γραμμή 1 ecoj 76 76.770 13-05-2022, 02:21 PM
Τελευταία Δημοσίευση: panos1b
  ΣΤΑΣΥ - Μετρό - Γραμμή 4 (υπό κατασκευή) nikos1991 15 26.307 31-01-2022, 02:09 PM
Τελευταία Δημοσίευση: panos1b

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)