Αξιολόγηση Θέματος:
  • 16 Ψήφοι - 2.5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Δρομολόγια ΗΛΠΑΠ
#1
Ψάχνοντας στο site του ΟΑΣΑ, διαπίστωσα με οργή ότι για άλλη μια φορά αραιώθηκαν Angry τα δρομολόγια του ΗΛΠΑΠ σε πολλές γραμμές! Ενδεικτικά να αναφέρω ότι το 1 θα έχει εφεξής 15λεπτο τις καθημερινές, το 8 θα έχει όλα κι όλα 3 οχήματα, και το 4 θα έχει 10λεπτο στην καλύτερη .

Ειδικά η Καλλιθέα τείνει να μείνει χωρίς συγκοινωνία : Πριν 10 χρόνια είχε κάθε 6' νταλίκα στο 040, κάθε 6-7' τρόλλευ στο 1 και κάθε 12 - 15 τρόλλευ στο 5. Σήμερα έχει κάθε 8-10' 040, κάθε τέταρτο τρόλλευ 1 και ομοίως κάθε τέταρο το 5. Καλά πάμε .
#2
Thumbs Up 
Αυτό το παρατήρησα κι εγώ τυχαία στο site. Πριν λίγο καιρό είχαν εξαφανιστεί τα δρομολόγια του 4 και επανεμφανίστηκαν, μαζί με το σχετικό "τύμπανο" στο σταθμό Αγίου Ιωάννη, αραιωμένα κατά 15%! Ενώ έχει αρκετό κόσμο στο κομμάτι της επέκτασης, από Άγιο Ιωάννη προς Άγιο Αρτέμιο. Έχω παρατηρήσει επίσης αραίωση στο 1 και το 6. Εδώ και καιρό αραιωμένο ήταν το 9 (αν.ζει!) και νομίζω και το "ζεύγος" 3-13, ενώ πιο πυκνά σε σχέση με παλαιότερα είναι τα 12 και 15.
#3
Εχω ενημερωσει το Blog των εργαζομενων του ΗΛΠΑΠ [ www.troleatzis.com ] για την ερωτηση σας αυτη και ελπιζω να εχουμε συντομα εδω επισημη απαντηση του τι συμβαινει. Smile
#4
Σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, έχω παρατηρήσει αυτή την αραίωση στα τρόλλεϋ του Χαλανδρίου κυρίως και ειδικότερα στο 19. Στην περιοχή που μένω, λόγω αρκετών γραμμών τρόλλεϋ (3, 5, 11, 13, 14 αλλά και τοπικά εισερχόμενα/εξερχόμενα στο Α/Σ Κόκκινου Μύλου), η κατάσταση είναι αρκετά καλή. Για το μέλλον, ίδωμεν.
ΕΛΒΟ-Δημιουργώντας Ελληνικά
Να χτυπηθεί ριζικά η παράνομη στάθμευση.
Η κρίση θα βοηθήσει κάπως, να "αγαπήσουμε" τις συγκοινωνίες και ιδίως το τρένο.
#5
απαρεδεκτη η κατασταση στα τρολλευ!ειδικα στη γραμμη 1 κ 5 της καλλιθεας.παρα πολυ αραια δρομολογια με αποτελεσμα να υπαρχει συνωστισμος κ μεγαλη καθυστερηση, σε αντιθεση με την φιλικοτητα κ εξυπηρετηση των οδηγων της γραμμης!κ ο μεγαλος βραχνας η γραμμη 24 πετρουπολη-σταθμ.αγ,αντωνιου!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!τα δρομολογια γινονται ανα μισαωρο!πρεπει να ξερεις την ωρα για να εξυπηρετηθεις,λες κ εισαι στο κτελ!
ΑΣΣΟΣ κ πασης Ελλαδος...-1-
#6
Κάτι που πιστεύω ενδιαφέρει: Στην σελίδα των ΗΛΠΑΠ και συγκεκριμένα Αρχική--> Διαδρομές--> Εκτιμώμενος Χρόνος έχουν αναρτηθεί οι χρόνοι των δρομολογίων.
#7
.και φυσικά δεν έχουν ενημερωθεί με τις νέες αραιώσεις! ΗΛΠΑΠ, το μεγαλείο σου! :-P
#8
(15-01-2011, 01:29 PM)Cmaniac Έγραψε: ΝΕEΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΡΟΛΕΪ ΤΟΥ ΗΛΠΑΠ
http://static.diavgeia.gov.gr/doc/4%CE%9...953-%CE%A5

οι αποφασεις αυτες τι σημαινουν? ( και το λεω πιο πολυ για τις γραμμες των τρολλευ 16,17,20 -δεν βλεπω κατι το διαφορετικο-)
ας μου εξηγησει καποιος! ευχαριστω!
#9
(15-01-2011, 07:32 PM)sg3 Έγραψε: οι αποφασεις αυτες τι σημαινουν? ( και το λεω πιο πολυ για τις γραμμες των τρολλευ 16,17,20 -δεν βλεπω κατι το διαφορετικο-)
ας μου εξηγησει καποιος! ευχαριστω!

Όταν βγαίνει μια απόφαση για "νέες" δρομολογήσεις σε υφιστάμενες γραμμές, τότε 99 στις 100 εννούν μείωση δρομολογίων . Τα αναλυτικά δρομολόγια δεν τα δημοσιεύουν στο "Διαύγεια", αλλά είναι προσβάσιμα στο εσωτερικό σύσημα Hastus.
Εμείς ώς κοινό έχουμε στη διάθεσή μας τον πίνακα αναχωρήσεων από αφετηρία/τέρμα, που υπάρχει στο site του ΟΑΣΑ.

Αν τον δείς προσεκτικά και είχες τυχόν τον προϊσχύσαντα, θα δεις ότι στη γραμμή 16 από δύο οχήματα το πρωί της Κυριακής άφησαν το ένα, στο 17 και στο 20 έκοψαν επίσης από ένα. Δες τις συχνότητες και θα καταλάβεις . . .

Πλέον το Α/Σ των τρόλλευ στο Ν.Φάληρο θυμίζει μόνιμη ρεμίζα, ακόμη και το μεσημέρι καθημερινής. Τα μισά οχήματα μένουν μέσα ...
#10
...το 4 παλαιότερα είχε για αρκετές ώρες της ημέρας τις καθημερινές ανά 7,5', τα Σάββατα ανά 10' και τις Κυριακές ανά 15'. Τώρα έχει ανά 10', 13' και... 25' αντίστοιχα! Το 2 πάλι, είναι σε λίγο χειρότερη μοίρα καθημερινές & Σάββατα και σε πολύ χειρότερη μοίρα τις Κυριακές, σε σχέση με παλιόιτερα. Για το 11 καλύτερα να μη μιλήσω, μιλάμε για αποψίλωση...

Σημειωτέον ότι πρόκειται για γραμμές καντρικές που εξυπηρετούν από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της πόλης και οι οποίες μάλιστα επεκτάθηκαν όλες και προς καλές κατευθύνσεις για καλύτερη εξυπηρέτηση... ναι, αλλά τα δρομολόγια πήγαν τελικά περίπατο!

Πού θα πάει αυτό αλήθεια?...


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)