Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Παρανομες συμπεριφορές οδηγων
#1
Γεια σας,την προηγούμενη βδομάδα νωρίς το πρωι επιβιβάστηκα στο Χ93 από ΚΤΕΛ Κηφισού προς αεροδρόμιο.ο οδηγός έχει δικαίωμα πώλησης εισιτηρίων.κατα την επιβίβαση των επιβατών από διάφορες στάσεις διαπίστωσα ότι ο οδηγός σε 3 περιπτώσεις έπαιρνε το αντίτιμο και έλεγε ότι θα τους δώσει το εισιτήριο στο τέλος της διαδρομής.κατι που δεν επραττε...αφού αυτές οι παραβατικές συμπεριφορές είναι γνωστές στον ΟΑΣΑ γιατί δεν σταματουν οι οδηγοί να πωλούν εισιτήρια?ουσιαστικά ο οδηγός κλέβει.κσι των επιβάτη αλλά και την υπηρεσία του αφου τα κάνει τσέπη...η λύση είναι να σταματήσει αυτή η διαδικασία πώλησης και οι επιβάτες να έχουν ήδη αγοράσει εισιτήριο ή να εφαρμοστεί η χρήση τραπεζικής κάρτας που θα πληρώνεται το αντίτιμο της διαδρομής.
Απάντηση
#2
(24-08-2023, 11:12 PM)VANGSKG Έγραψε: Γεια σας,την προηγούμενη βδομάδα νωρίς το πρωι επιβιβάστηκα στο Χ93 από ΚΤΕΛ Κηφισού προς αεροδρόμιο.ο οδηγός έχει δικαίωμα πώλησης εισιτηρίων.κατα την επιβίβαση των επιβατών από διάφορες στάσεις διαπίστωσα ότι ο οδηγός σε 3 περιπτώσεις έπαιρνε το αντίτιμο και έλεγε ότι θα τους δώσει το εισιτήριο στο τέλος της διαδρομής.κατι που δεν επραττε...αφού αυτές οι παραβατικές συμπεριφορές είναι γνωστές στον ΟΑΣΑ γιατί δεν σταματουν οι οδηγοί να πωλούν εισιτήρια?ουσιαστικά ο οδηγός κλέβει.κσι των επιβάτη αλλά και την υπηρεσία του αφου τα κάνει τσέπη...η λύση είναι να σταματήσει αυτή η διαδικασία πώλησης και οι επιβάτες να έχουν ήδη αγοράσει εισιτήριο ή να εφαρμοστεί η χρήση τραπεζικής κάρτας που θα πληρώνεται το αντίτιμο της διαδρομής.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, καταγραφή οχήματος, πινακίδων κυκλοφορίας, ώρα και κατεύθυνση και καταγγελία στον ΟΑΣΑ και αν δεν υπάρχει ανταπόκριση και στις αρμόδιες αρχές.

Πιθανολογω ότι υπάρχει ενδεχόμενο να μη δούλευε και το σύστημα απόδειξης και να μη τα έδινε μιας και δεν είχε νόημα να τα πάρουν, εφόσον έφτασαν στο Αεροδρόμιο. Σε περίπτωση που έχει καταγραφεί μπλοκακι και παραδοθεί στον ΟΑΣΑ, τότε μικρό το κακό. Αλλά και πάλι απαράδεκτοι
Απάντηση
#3
Φίλε μου,δεν είμαι από Αθήνα και ταξίδευα αεροπορικώς στο εξωτερικό, γι'αυτό δεν συγκράτησα στοιχεία οχήματος κλπ.
Απάντηση
#4
(26-08-2023, 03:41 PM)VANGSKG Έγραψε: Φίλε μου,δεν είμαι από Αθήνα και ταξίδευα αεροπορικώς στο εξωτερικό, γι'αυτό δεν συγκράτησα στοιχεία οχήματος κλπ.

Σαν γενική συμβουλή το παρέθεσα. Γενικα καλό είναι σε κάθε περίπτωση αν δε γνωρίζουμε αριθμό οχήματος ή κυκλοφορίας να παραθέτουμε ημερομηνία, ώρα, γραμμή και κατεύθυνση για το περιστατικό έτσι ώστε όταν σταλεί η αναφορά στον ΟΑΣΑ ή σε οποιονδήποτε άλλον αρμόδιο φορέα να μπορούν να διασταυρώσουν ποιος είναι ο υπεύθυνος οδηγός
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)