Αξιολόγηση Θέματος:
  • 17 Ψήφοι - 3.41 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Πως θα πάω... [Οδηγίες για διαδρομές στην Αθήνα]
#1
Εχετε μια απορια, για το πως θα πατε απο το Α σημειο στο Β?

Μια διευκρινιση, που ειναι αξια προσοχης για καποια διαδρομη? (πχ συχνα μποτιλιαρισματα σε συγκεκριμενες διαδρομες, προτασεις εναλλακτικων κ.α.)

Μπορειτε να τα εκφρασετε ολα αυτα εδω. Για να μπορεσουμε να χρησιμοποιησουμε τα ΜΜΜ στην Αθηνα πιο αποδοτικα. Wink

Exclamation Μια πολυ χρησιμη ιστοσελιδα ειναι το http://youdrive.gr το οποιο μπορει να δωσει οδηγιες στον ενδιαφερομενο για την διαδρομη που πρεπει να ακολουθησει ωστε να φτασει στον προοσιμο που εδωσε, μαλιστα και με μια οικολογικη νοτα.
Απάντηση
#2
Η ανωτέρω ιστοσελίδα που αναφέρεις, είναι εξαιρετική. Ενημερώνεται σχετικά με τις αλλαγές και δίνει πολλές επιλογές. Πάντως το θέμα είναι ότι οι λύσεις υπάρχουν πια, για πιο εύκολη και εξυπηρετική μετακίνηση με τη συγκοινωνία. Αρκεί να υπάρχει και η θέληση του κοινού σε συνδυασμό με τη βούληση των αρμοδίων.
ΕΛΒΟ-Δημιουργώντας Ελληνικά
Να χτυπηθεί ριζικά η παράνομη στάθμευση.
Η κρίση θα βοηθήσει κάπως, να "αγαπήσουμε" τις συγκοινωνίες και ιδίως το τρένο.
Απάντηση
#3
http://www.atticaroute.gr/

Cool
Απάντηση
#4
(24-07-2010, 11:57 AM)Cmaniac Έγραψε: http://www.atticaroute.gr/

Cool
Στο site αυτό δεν γνωρίζουν ότι η 251 καταργήθηκε, ότι μεταφέρθηκαν οι αφετηρίες από την Εθνική Άμυνα στο Νομισματοκοπείο και ότι δεν υπάρχει Χ27 πλέον (η 247 εμφανίζεται κανονικά). Για τον Προαστιακό που τον γνωρίζω από την καθημερινή μου επαφή οι γραμμές και τα δρομολόγια δεν ανταποκρίνονται ούτε στο παραλθόν ούτε στο παρόν.
Απάντηση
#5
Η σελίδα είναι όντως πολύ καλή αλλά ώντας σε δοκιμαστικό στάδιο, μερικές φορές "μουλαρώνει" και δεν δέχεται αυτά που θες. Για παράδειγμα, προχτές ήθελα να δω πως θα πάω στο Νοσοκομέιου Παπαδημητρίου στη Πεντέλη και παρόλο που ελιχα βάλει όλα τα στοιχεία, όπως τα ζητούσε και έιχα πειλέξει από τη λίστα που μου έβγαζε μόνο του τα σημεία, στο τέλος μου έλεγε επιμόνως "πρέπει να πατήσετε 'έυρεση' για να βρεθεί το σημείο προορισμού", παρόλο που το είχα κάνει και το είχε βρει.
Όταν τελειοποιηθεί η εφαρμογή θα είναι σούπερ! Με έχει βοηθήσει αρκετές φορές(όταν συνεργάζεται...)
Απάντηση
#6
Question 
δεν εχω ιδεα αν ειναι η σωστη κατηγορια ,και αν ειναι σωστο αυτο που κανω αλλα δεν γινεται αλιως... :P
Λοιπον εγω μαινω ιλιον.Θελω να μοu πειτε, θα παρω το μετρο απο τον Αγιο αντωνη ,που πρεπει να παω και μετα πιο λεωφοριο να παρω για να φτασω εξω απο το Αλσος Βεικου???
Απάντηση
#7
(12-06-2011, 12:40 PM)billkolias Έγραψε: δεν εχω ιδεα αν ειναι η σωστη κατηγορια ,και αν ειναι σωστο αυτο που κανω αλλα δεν γινεται αλιως... Tongue
Λοιπον εγω μαινω ιλιον.Θελω να μοu πειτε, θα παρω το μετρο απο τον Αγιο αντωνη ,που πρεπει να παω και μετα πιο λεωφοριο να παρω για να φτασω εξω απο το Αλσος Βεικου???

ΛΥΣΗ Α:
Πας μέχρι τον Αγ. Αντώνη από Ίλιον με το 24. Από Αγ. Αντώνη πάρε το μετρό μέχρι Αττική. Από Αττική το τρένο προς Ομόνοια μέχρι Βικτώρια. Στη Βικτώρια βγες και πήγαινε μέχρι την Πατησίων στη στάση ΟΤΕ έξω από την ΑΣΟΕΕ. Από εκεί το 608 προς Γαλάτσι και κατεβαίνεις μπροστά από το άλσος.

ΛΥΣΗ Β με λιγότερες αλλαγές:
Πας από Ίλιον με το 703 (αν είναι σχετικά κοντά σου) μέχρι Άγ.Αναργύρους μετά την πλατεία στη στάση ΝΤΑΛΙΑ ή και πιό μετά για 2 στάσεις. Από το ίδιο σημείο παίρνεις το 421 προς Αγ. Παρασκευή και πας μέχρι τη γέφυρα της Βεϊκου/Καποδιστρίου. Εκεί θα πας στο φανάρι της καθόδου της Βείκου (κάτω από τη γέφυρα στη διασταύρωση) και θα πάρεις το 608 για μια στάση μέχρι το τέρμα του.
Η λύση αυτή έχει λιγότερες αλλαγές αλλά τα δρομολόγια ειδικά το ΣΚ είναι λίγο μυστήρια και μπορεί να φάς τίποτα μισάωρα στις στάσεις.

ΛΥΣΗ Γ με περπάτημα:
Πας από Ίλιον με το 703 μέχρι Αγ. Ελευθέριο και κατεβαίνεις μόλις κάνει δεξιά από Αχαρνών. Από εκεί ανεβαίνεις την οδό Τσούντα προς Πατησίων. Στην Πατησίων κάνεις δεξιά και πας μέχρι τη Γαλατσίου. Μπαίνεις στη Γαλατσίου και την ανεβαίνεις μέχρι την πρώτη στάση που θα βρείς (Κλωναρίδου). Από εκεί περνάει το 608 για Γαλάτσι.
Το περπάτημα είναι σίγουρα 10-12 λεπτά, αλλά ειδικά Κυριακή θα γλιτώσεις τις αλλαγές και τα περίμενε.
Απάντηση
#8
Παίρνεις το μετρό απο Άγιο Αντώνη, πας Πανεπιστήμιο, βγαίνεις στις στάσεις της Πανεπιστημίου και ανεβαίνεις στο 608. Φτάνοντας στο Άλσος Βείκου έχει στάση στην είσοδο. Πιστεύω θα το καταλάβεις όταν πλησιαζεις
Απάντηση
#9
(12-06-2011, 05:10 PM)Paul:) Έγραψε: Παίρνεις το μετρό απο Άγιο Αντώνη, πας Πανεπιστήμιο, βγαίνεις στις στάσεις της Πανεπιστημίου και ανεβαίνεις στο 608. Φτάνοντας στο Άλσος Βείκου έχει στάση στην είσοδο. Πιστεύω θα το καταλάβεις όταν πλησιαζεις

Μαζί γράφαμε Yeah! Ομολογουμένως είναι η πιο εύκολη λύση, αλλά αν είναι καθημερινή θα πήξει με το 608 στο μποτιλιάρισμα ... για ΣΚ όμως είναι μια χαρά.
Απάντηση
#10
Εγω την πρότεινα λόγω εύκολου προσανατολισμού, μιας αλλαγής, και του πλεονεκτήματος του μετρό που δεν θα φάει όποιο χρόνο θα έχανε για να περιμένει άλλο λεωφορείο-τρένο και έτσι θα έχει παραπάνω όρια στο 608 για κάποιο μικρομποτιλιάρισμα
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)