Leoforeia.gr | Forum
Δημος Αιγαλεω - Εκτυπώσιμη Έκδοση

+- Leoforeia.gr | Forum (https://leoforeia.gr/forum)
+-- Συζήτηση: Αστικές Συγκοινωνίες (https://leoforeia.gr/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- Συζήτηση: Δημοτικές Συγκοινωνίες (https://leoforeia.gr/forum/forumdisplay.php?fid=61)
+---- Συζήτηση: Αττική (https://leoforeia.gr/forum/forumdisplay.php?fid=60)
+---- Θέμα: Δημος Αιγαλεω (/showthread.php?tid=1629)



Δημος Αιγαλεω - Konstantinos MercedesBenz - 29-11-2010

http://www.aigaleo.gr/Portals/0/files/images/press_office/DSC_6407.jpg http://www.aigaleo.gr/Portals/0/files/images/press_office/DSC_6410.jpg http://www.aigaleo.gr/Portals/0/files/images/press_office/DSC_6412.jpg Οι φωτογραφιες του MAN SFAKIANAKHS S S400L ειναι απο το site του δημου Αιγαλεω, το συγκεκριμενο MAN ειναι απο τα πιο σκληρα εργαζομενο αχημα του δημου αφου βγαζει μονο του τα δρομολογια της δημοτικης συγκοινωνιας και με μεταφορα πολιτων απο και προς το μετρο ο συναδελφος που δουλευει στην δημοτικη συγκοινωνια του Αιγαλεω μου ειπε οτι το συγκεκριμενο οχημα τους εχει βγαλει αρκετες φορες ασπροπροσωπους.


RE: Δημος Αιγαλεω. - panos81 - 29-11-2010

Αν συντηρείται συστηματικά αυτό το λεωφορείο δεν είναι κακό. Αν όμως το εγκαταλείψει κανείς στην μοίρα του (βλ. η Πεύκη παλαιότερα) γίνεται χρέπι μέχρι να πεις "κρεμμύδι".

Παλιά θυμάμαι και ένα τουλάχιστον Ikarus Ε91 (την παλιά έκδοση) στο Αιγάλεω, και κατόπιν το είχα δει πριν 18 μήνες περίπου καννιβαλισμένο στον Ο.Δ.Δ.Υ.


RE: Δημος Αιγαλεω. - Konstantinos MercedesBenz - 29-11-2010

(29-11-2010, 11:00 AM)panos81 Έγραψε: Αν συντηρείται συστηματικά αυτό το λεωφορείο δεν είναι κακό. Αν όμως το εγκαταλείψει κανείς στην μοίρα του (βλ. η Πεύκη παλαιότερα) γίνεται χρέπι μέχρι να πεις "κρεμμύδι".

Παλιά θυμάμαι και ένα τουλάχιστον Ikarus Ε91 (την παλιά έκδοση) στο Αιγάλεω, και κατόπιν το είχα δει πριν 18 μήνες περίπου καννιβαλισμένο στον Ο.Δ.Δ.Υ.

Φιλε Πανο ο δημος Αιγαλεω εχει και αλλα δυο Ikarus E91 σε λειτουργια αλλα απο οτι ξερω απο τους συναδελφους εκει δεν βγαινουν για να κανουν δρομολογια λογο προβληματων και χρησιμοποιουνται σε αλλες υπηρεσιες του δημου, Exclamationαν δεις στην τριτη φωτο που ανεβασα θα δεις ενα ικαρι στην ακρη της φωτο.


RE: Δημος Αιγαλεω - MrVanHool - 30-06-2020

Σήμερα πέρασε από το Τέρμα της Προύσσας ένα καινούργιο απόκτημα της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αιγάλεω!

Ένα 8μετρο Karsan Atak, ακόμα ένα τουρκικό απόκτημα στον βωμό του κέρδους..