Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [thestival.gr] O ΟΑΣΘ επισκευάζει λεωφορεία του στην ΕΛΒΟ (ΦΩΤΟ & VIDEO)
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
[attachment=445]

Στις εγκαταστάσεις της ΕΛΒΟ ξεναγήθηκαν σήμερα τα μέλη της διοίκησης του ΟΑΣΘ, μετά τη συμφωνία των δύο πλευρών για επισκευή λεωφορείων του Οργανισμού στην Βιομηχανία Οχημάτων.

Στην ξενάγηση βρέθηκαν ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, Σάββας Παναγιωτίδης, ο πρόεδρος των εργαζομένων, Δημήτρης Τσερμενίδης, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ., Καλυψώ Γούλα και Φώτης Μπίμπασης. Την ξενάγηση από την πλευρά της ΕΛΒΟ πραγματοποίησαν ο εμπορικός διευθυντής, Δημήτρης Κατερτζής και ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Παπαδόπουλος.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Παππάς, ο ΟΑΣΘ ξεκίνησε τη συνεργασία του με την ΕΛΒΟ, καθώς παρότι έχει δικό του επισκευαστικό τμήμα, τα προβλήματα είναι μεγάλα και δεν προλαβαίνει. Όπως σημείωσε, στο βαθμό που αυτή η συνεργασία περπατήσει καλά, θα διευρυνθεί έτσι ώστε και ο ΟΑΣΘ να εξυπηρετηθεί, αλλά και η ΕΛΒΟ. «Η συνεργασία αυτή θα προχωρά λεωφορείο το λεωφορείο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς.

Παράλληλα, πως το 5μηνο που έχει αναλάβει η νέα διοίκηση του ΟΑΣΘ τη διαχείριση- εκκαθάριση του Οργανισμού τα προβλήματα είναι πολλαπλά, όχι μόνο από πολιτικές και διαχειριστικές ευθύνες, αλλά και από τον τεράστιο στόλο, τα λεωφορεία του οποίου είναι πρόωρα γηρασμένα. «Αυτό το κατάλαβα από τις αλλεπάλληλες βλάβες των λεωφορείων, αλλά σήμερα το είδα με τα μάτια μου και όχι απλά το επιβεβαίωσα, αλλά έπαθα σοκ», είπε.

Ακόμη, υπογράμμισε πως λεωφορεία του Οργανισμού είχαν να κάνουν προληπτική συντήρηση 3 με 5 χρόνια, τονίζοντας πως δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν, καθώς είναι δημόσιος κίνδυνος και πρέπει να επισκευαστούν. «Έχουν χρόνο ζωής ακόμη, αν τα κάνουμε σωστή επισκευή», δήλωσε.

Από την πλευρά του, ο εμπορικός διευθυντής της ΕΛΒΟ, Δημήτρης Κατερτζής, ανέφερε: «Είμαι ευχαριστημένος που σήμερα σφραγίζεται και τυπικά η συνεργασία με τον ΟΑΣΘ, η οποία ευελπιστούμε ότι θα τραβήξει σε βάθος. Είναι ίσως η πρώτη φορά που η ΕΛΒΟ μπαίνει στο παιχνίδι της συντήρησης και αναβάθμισης λεωφορείων. Είναι λυπηρό, που τα λεωφορεία, έστω και μετά από 14 χρόνια φτάνουν εδώ σε κακή κατάσταση, που σημαίνει ότι υπάρχει κενό στη συντήρησή τους».

Τέλος, να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή στην ΕΛΒΟ βρίσκονται πέντε λεωφορεία του ΟΑΣΘ για επισκευή, ενώ η συμφωνία προβλέπει οκτώ.

Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες του thestival.gr:







[attachment=446]

[attachment=447]

[attachment=448]

[attachment=449]

[attachment=450]

[attachment=451]

[attachment=452]

[attachment=453]

[attachment=454]

[attachment=455]

[attachment=456]

[attachment=457]

[attachment=458]

[attachment=459]

[attachment=460]


Πηγή: thestival.gr